Κουνουπίδι με ντομάτα γιαχνί

Κυρίως Πιάτο

Print



Υλικά

1/2 κουνουπίδι 
4 πατάτες 
2 καρότα 
1 κρεμμύδι 
1 κονσέρβα ντοματάκι κονκασέ 
αλάτι πιπέρι λίγο κανέλα και λίγο ζάχαρη
1 φλιτζάνι λάδι

Εκτέλεση

Πλένουμε πολύ καλά το κουνουπίδι και κόβουμε μόνο τις φούντες όχι το κοτσάνι το τοποθετούμε σε μία λεκανίτσα με νερό και ξύδι για να φύγουν τυχόν χώματα.Στη συνέχεια κόβουμε τις πατάτες σε φέτες ,το καρότο και το κρεμμύδι  σε ροδέλες. Στραγγίζουμε το κουνουπίδι και το αφήνουμε πάνω σε μία πετσέτα να απορροφήσει το νερό του. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και το κρεμμύδι και το σοτάρουμε στη συνέχεια ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά τα σοτάρουμε και αυτά για λίγο,ρίχνουμε και την ντομάτα τα μπαχαρικά και προσθέτουμε τόσο νερό όσο χρειάζεται να καλυφθεί το φαγητό [περίπου 2 ποτήρια]  Σιγοβράζουμε το φαγητό μας  μέχρι να χυλώσει η σάλτσα του περίπου 30 λεπτά Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με τυρί φέτα 



Διαδώστε την συνταγή...
Σχόλια και Εντυπώσεις...
Made with by Loukas Triantafillopoulos . Powered by Blogger