Μουσταλευριά

Γλυκά

Δὐσκολο

Print

Υλικά

6 φλιτζάνια μούστο 
1 φλιτζάνι αλεύρι
1-2 φυλλαράκια τρισαί [λουλούδι]
1 φλιτζάνι καρύδια
κανέλα και σουσάμι καβουρδισμένο

Εκτέλεση

Βράζουμε τα 5 από τα 6 φλιτζάνια μούστο .Στο 6 φλιτζάνι διαλύουμε το αλεύρι το ρίχνουμε και αυτό μέσα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά Μετά τα 10 λεπτά ρίχνουμε το καρύδι και το τρισαί και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι ο μούστος να γίνει διαυγείς Τα σερβίρουμε σε βρεγμένα πιάτα αυτό το κολπάκι το κάνουμε γιατί δεν κολλάει μετά στο πιάτο Πασπαλίζουμε με σουσάμι και κανέλα
Διαδώστε την συνταγή...
Σχόλια και Εντυπώσεις...
Made with by Loukas Triantafillopoulos . Powered by Blogger