- 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- 3 φέτες ψωμί μπαγιάτικο
- 1 κ.γ.κύμινο
- αλάτι και πιπέρι Για την Σάλτσα:
- 2 κουταλιές πελτέ ντομάτας
- 2 φλιτζάνια ντομάτα τριμμένη φρέσκια
- 1 ξυλάκι κανέλα
- 4 καρφάκια γαρύφαλλο
- αλάτι και πιπέρι
Συστατικά
Περιγραφη συνταγης
Ζυμώνουμε πολύ καλά τον κιμά και πλάθουμε τα σουτζουκάκια μας.Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε για 30 λεπτά.Βράζουμε και την σάλτσα για 5 λεπτά ,την κατεβάζουμε από την φωτιά και την περιχύνουμε μέσα στο ταψί με τα σουτζουκάκια Τα ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά και είναι έτοιμα Τα σερβίρουμε με ρυζάκι ή ότι άλλο τραβάει η όρεξη μας
Σχόλια και Εντυπώσεις...